İSTANBUL / SARIYER - ŞEHİT MUHARREM KEREM YILDIZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Okul Müdürümüz Metin DÖNE kasım ayı içerisinde belli aralıklarla öğretmenlerimizin sınıflarına giderek tecrübe paylaşımında bulunmuştur.  Ders ziyaretleri esnasında öğrencilerle de sohbet ederek mesleki anılarını öğrencilerle paylaşmıştır.

Kas

Rehberlik öğretmenimiz Yusuf ŞEN'in katkılarıyla, LGS ye hazırlanan öğrencilerimizle birlikte üzerimizdeki etiketleri, sınavın gerçek anlamını, anı yasayabilmenin ve hissedebilmenin ne kadar da kıymetli olduğunu..dengenin belki de hayattaki en önemli kavram olduğunu konuştuk..

Ayrıca geleceğin kariyer yolculuğunda nasıl donanım sahibi olunuru şimdiden dillendirdik..

Tabi 2 kıymetli konuğumuz (İletisim Uzmanları) ile birlikte.

Teşekkürler Volkan Akay ve Serap Öcal.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin özellikle Kuran-ı Kerim derslerindeki başarısını artırmak ve onların mesleki yönden gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla U düzeninde Kuran- Kerim Tilavet Odası oluşturulmuştur.

Kas

25/11/2019 Cuma günü 6-G sınıfı öğrencileri "DEĞERLER EĞİTİMİ" çalışmaları kapsamında, öğretmenimiz Sümeyye AYDIN ile İzzet Baysal Huzurevini ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuzda “İstanbul’u Okuyorum” ve “Kütüphane’de Hayat Var” projeleri kapsamında “14 Şubat Dünya Öykü Günü”  dolayısıyla okulumuzda 14 Şubat Perşembe bugün ilk ders saatinde kitap okuma etkinliği yapılmıştır.